Har precis inhandlat mig en ny vägghylla till hallen i vårt gamla hus. Hittade en sida på nätet med helt underbara inredningsdetaljer, confidentliving, en sajt som jag verkligen rekommenderar. Nu kommer det svåra, att välja ut tre bilder som ska sättas upp. Jag vill ju att de ska representera mitt och Kents liv här på landet när det är som bäst. Vi är lite oense om vad som är bra, en bild på Kent sovande i hängmattan är en av mina favoriter, men där fick jag inte medhåll. En bild som vi båda var överens om var när vi planterade vårt första äppelträd, så den fick upp på hyllan. De andra två var bilder som jag tagit från vårt sovrumsfönster, en på sommaren och en på vintern. Tänk att en bild kan spegla så olika men ändå samma.

Vårt första äppelträd bär frukt

(Visited 1 times, 1 visits today)