Ibland händer det att jag och min man ger oss ut på lite äventyr. Vi packar allt som behövs för att tillbringa några dagar i naturen och sedan ger vi oss iväg. Skall jag vara ärlig är det ganska mycket saker som skall få plats i bilen. Det är tält, sovsäckar, kläder, mat och dryck förstås men utöver det vill jag gärna ha med mina andra saker. Då pratar vi förstås om olika kameror och kikare med tillhörande stativ. Det är grejor som tar plats helt enkelt och därför har jag nu gjort slag i saken och köpt en släpvagn. Vår bil var inte utrustad med dragkrok men det löste sig mycket enkelt. köp dragkrok på skruvat rekommenderar jag. Enkelt att montera och bra kvalitet till fint pris. Att de dessutom har snabb leverans är bara ett plus i kanten. Nästa gång vi åker på äventyr kommer det inte bli något problem med att få plats med packningen.

Tält mot stjärnklar himmel
Man som tittar i stjärnkikare

(Visited 1 times, 1 visits today)