Som ni kanske minns så var jag nyligen iväg och fågelskådade tillsammans med en väninna. Vi hade en otroligt trevlig dag och kom överens om att ses snart igen. Häromdagen ringde hon för att berätta att de hade haft inbrott i sitt förråd. Inbrottstjuvarna hade tagit både hennes elcykel och diverse andra dyrbara prylar. Med andra ord visste tjuvarna precis vad de var ute efter! Vårt samtal fick mig att fundera över vad mina försäkringar faktiskt täcker. Jag har allt från dyrbara tubkikare till stativ i mitt förråd. Dock förvaras mina prylar inomhus och för att komma in i förrådet krävs en fyrsiffrig kod som bara jag har vetskap om. Ett tips i all välmening är att se över vad hemförsäkringen täcker och vilka summor. Jag hade fått panik om mina dyrgripar blivit stulna då kikare och andra optiska hjälpmedel är min största passion här i livet.

Man med kofot
Kikare på bord

(Visited 1 times, 1 visits today)