Fågelskådning - här är en sädesärla

Fågelskådning kan man nog nästan säga att det hör till allmänbildningen för oss svenskar. När man är utomhus på våren kan man urskilja otroligt många läten från olika fåglar. Visst borde man väl ha ett litet hum om vilka svenska fåglar det är som låter. Trots att jag har mitt stora intresse vad gäller kikare och kameror har jag inte speciellt stor kunskap om fåglar. Dessutom är jag lite av en perfektionist och nu när jag har bestämt mig för att ägna mig lite åt fågelskådning och dessutom ta bilder av dem behöver jag en kamera som passar för ändamålet. Jag har kikat på en riktigt bra med extra objektiv och rörlig display. Eftersom jag investerade i en antik kikare förra månaden har jag inga pengar kvar nu och därför tänker jag låna 5000 för att kunna köpa den här kameran jag vill ha. Att jag behöver låna pengar är inte vanligt men jag vill så gärna köpa den här kameran nu för att kunna fota de fåglar som finns just nu. Jag ser verkligen fram emot att ta foton av de fåglar man kan se just nu, till exempel: 1. fisktärna 2. storskarv 3. sädesärla 4. lövsångare.

(Visited 128 times, 1 visits today)