Jag och Kent planerar att sticka iväg på en campingtur igen. Det var ett tag sedan sist så nu börjar det bli dags! Den här gången funderar vi på att ta en långhelg; sticka iväg redan på onsdagskvällen eller torsdagsmorgon och vara borta ända till måndag kväll. Jag tror att vi beger oss lite norrut men vi har inte bestämt exakt vart vi skall åka. Vi får se, det finns ännu tid för planering. Jag måste dock ta mig tid och gå igenom vår campingutrustning och se om något behöver kompletteras eller bytas ut. Jag vet också att både Kent och jag behöver nya underställ bland annat. Det är fortfarande ganska kallt på kvällar och nätter så man måste se till att ha bra kläder för friluftsliv. Jag skall kolla på http://friluftsproffs.se/ för där har jag handlat tidigare och jag vet att de har riktigt bra kläder och skor.

Man som tittar i teleskop
Ett grönt tält i skogen

(Visited 1 times, 1 visits today)